lördag 20 september 2014

Segrare FCH Cup 2014

Vi går obesegrade igenom hela cupen. Bra jobbat!
Vi kör en kort version:
Vi startar mot Lugi som har gått som tåget förra säsongen i södra delarna av Skåne. Idag lite extra hjälp med 01:or. Vi ställer idag upp med tio man + målvakt. Två avhopp pga sjukdom och annan frånvaro. Vi startar bra och vinner komfortabelt med 4-1.

Nästa match mot Carlscrona. Ett lag som förra året spelade seriespel i smålands 01:or. Och gjorde det bra slutade på en fjärde plats. Vi hamnade i en tålig sits o hade 4-1 underläge i paus samt två spelare med små skador. Vilket innebar att vi rullade runt på ca 8 spelare. I Paus biter killarna ihop "vi kan bättre". Det tog 8 minuter sen startade fyrverkeriet. Vi gjorde tre mål på två minuter o 20 sekunder.
4-4. Vi slutar efter detta tvåa i gruppen pga lottning ( lika poäng, samma mål, inbördes möte lika o samma utvisningsminuter)

Kvartsfinal mot Malmö FBC, seger 3-2..ingen bra match.. Vi kallar den mc Donalds effekten!

Semifinal mot Lugi. Lugi revanschsuget .. Och vi vet är ett bra lag. De bjuder upp på bra motstånd och vi har svårt att få in bollen. 1-1 och straffar. Vi vinner på straffar (Henke gör bra räddningar och vi sätter två av tre).

Final mot Carlscrona
Vi tycker jag dominerar matchen från start, får 1-0 i första bytet 0:54 axel G (ASS Felix m). Spelar runt bollen fantastiskt bra o Carlscrona verkar tagit ut segern innan match. Vi gör 2-0 Felix M ( ASS Noah) 5:54.. Vi har något på G..inga final nerver här inte!
Vi släpper inte in Carlscrona på hela perioden. Vi snackar i paus om att fortsätta spelet..åter igen en bra start efter 4 minuter gör Sebbe 3-0. Vi spelar bra sen får seket klabb med klockan som stått stilla en bra stund enl. Oss. De skruvar fram den en minut till 9:15. Lite ur rytm o psykologiskt för oss..  Carlskrona får in 3-1..sen 3-2 ganska snabbt. Trötta hjärnor..dax för timeout. Ge hjärnet grabbar vi har 3-2 ledning. Ny energi o vi gör det bra.. 1:20 kvar "håll i boll" "spela enkelt o djupt" vi lyckas i 1 minut hålla i. 20 sekunder kvar..Carlskrona har inte en hjalle att plocka målis. Då sker det, vi tappar boll i anfallskrysset. Snabbt springer målis av långboll upp friläge mål.. Det blev ganska mycket ridå ner.. Vi lyckas dock tända lite hopp .dax för straffar vi kör samma läggare som sist.
Vi sätter 1 av 3. Henke räddar en o stör ut en. Nu Sudden straffar. Carlskrona missar sin.Filip B (som varit närma o sätta två) ser hungrig ut "tredje gången gillt" o han vill. Kör på.. Han lämnar nerverna i båset o lobbar in sin straff..vilket avslut. Segrare i FCH cup!!